Reacties   

0 #7 N.van Ziel zorgcoördinator-MT lid 10-07-2018 15:30
Super gemotiveerd en haar enthousiasme werkt aanstekelijk. Bezielende en invoelende persoonlijkheid. Esther is in staat om te spiegelen en waardevrije feedback te geven. Haar houding(empathie) maakt dat studenten / docenten willen ontwikkelen en leren omgaan met hun (on)mogelijkheden. Esther is geïnteresseerd in het wel en wee van mensen en in staat mensen te motiveren om aan de slag te gaan met de tips en tools vanuit haar training /coaching.
Citeer
0 #6 Astrid 26-06-2018 11:11
Esther is erg toegankelijk, hartelijk en betrokken. Onze dochter vond het erg fijn om naar Esther te gaan. Ze kon zichzelf zijn bij haar en had vertrouwen in haar. Esther heeft onze dochter kunnen helpen door spelenderwijs haar boosheid bespreekbaar te maken. Het heeft onze dochter inzichten gegeven en vooral ook praktische tips hoe ze hier beter mee om kan gaan. Dit heeft bijgedragen aan een positieve ontwikkeling hierin. Esther, heel erg bedankt hiervoor!
Citeer
0 #5 Cindy 30-12-2017 12:26
Esther is enorm gepassioneerd en werkt vanuit haar hart. Onze dochter staat bij haar op de wachtlijst voor behandeling, maar omdat ons verhaal haar aangreep, besloot ze ondanks haar drukke baan en eigen praktijk, toch al langs te komen om ons op weg te helpen. Met de tips en handvatten die we kregen, gaat het nu al een stuk beter met onze dochter en dus ook met ons. We zijn ervan overtuigd dat Esther ook onze dochter goed zal kunnen helpen en zijn enorm tevreden over haar kennis en aanpak.
Citeer
0 #4 Christel 24-11-2017 09:40
Esther, wij willen jou heel erg bedanken voor jou tips en adviezen. Onze dyslectische hoogbegaafde zoon heeft eindelijk een a score begrijpend lezen. Hij dacht zo in allerlei bochten en vond vaak dat het juiste antwoord er niet bij stond. Jij hebt hem uitleg gegeven over signaal woorden en letterlijk antwoord aanwijzen in de tekst. Jij hebt hem geleerd te denken zoals cito denkt.(zo noemt hij het zelf ;) Ook onze oudste zoon heeft mee gelift op jou tips en adviezen, ook hier veel hogere scores, dat willen scholen toch graag zien.;) Heel erg bedankt! En we komen graag nog eens terug in jou praktijk. Samen met jou bekijken hoe onze zoon cito rekenen kan aanpakken. Misschien heb je daar ook nog tips voor? Ook hier lijken er teveel denkkronkels in de weg te zitten. Jouw kundigheid op het gebied van onderpresteerders, hoogbegaafdheid is groot. Wij weten jou in ieder geval te vinden!!!
Nogmaals dank en tot snel!

Juni 2017
Citeer
0 #3 Sipho 24-11-2017 09:36
Bij ik Leer leren leer je hoe je het best kan leren huiswerk kan maken enz. Het is Leerzaam Alles is goed uitgelegd Kortom het helpt een je leert veel van deze training.

Juni 2017
Citeer
0 #2 D Muilwijk 24-11-2017 09:26
Als mentor heb ik ervaren hoe het is als Esther op een middelbare school training geeft aan een mentorleerling over 'Ik leer leren'. Na iedere bijeenkomst geeft Esther een heldere terugkoppeling over dat wat besproken is. We krijgen een algemene terugkoppeling en specifiek voor onze mentorleerling(en). Ik vond dit heel prettig! Esther heeft een goed beeld kunnen schetsen wat onze leerlingen als extra ondersteuning nodig hebbben. De training helpt de leerling om inzicht te krijgen in zijn sterke en zwakke punten, waarbij gebruik wordt gemaakt van diverse werkvormen en activiteiten.

april 2017
Citeer
0 #1 S van Tuijl 24-11-2017 08:51
Esther heeft mij als mentor een heel duidelijke training gegeven over 'Ik leer leren', de training die zij aan twee van mijn mentorleerlingen geeft. Ik weet nu goed wat de training inhoudt. Ze houdt mij heel duidelijk op de hoogte van de vorderingen van mijn mentorleerlingen.

April 2017
Citeer

Plaats reactie


Beveiligingscode
Vernieuwen